Ubuntu logo

LoCo Team Portal

Ubuntu Århus

Tue, 16 Aug. 2011 17:00 - 19:00 UTC

Vi har holdt et møde om, hvordan vi bedst får nogle flere spændende aktiviteter op at stå i Ubuntu Århus, og har besluttet at gennemføre nogle ændringer i måden, møderne foregår på:


Vi håber at få større synergi med resten af Open Space Aarhus ved at holde møderne samtidig med Hack Aarhus, som er der tirsdage fra kl. 17. Fremover holder vi derfor møde i Ubuntu Aarhus tirsdage i stedet for torsdage.
Det har til dels været et problem, at deltagerne har været på meget forskellige niveauer. Vi foreslår derfor at møderne skiftes til at være primært rettet mod “brugere” og mod “nørder”, således at hver anden gang er det primært for folk, der gerne vil mødes for at bidrage til Ubuntus udvikling med oversættelser, fejlrapportering eller fejlretning – og hver anden gang er det for folk, der gerne vil tale om mere jordnære måder at bruge systemet på.
Vi diskuterer mødernes fremtidige form på mødet tirsdag d. 16 kl. 17, hvor alle kan komme med forslag til, hvordan vi kan gøre det bedre.
Ved mødet den 16. har Manuel Ciosici lovet at holde et oplæg om, på hvilke måder vi alle kan bidrage til at gøre Ubuntu bedre.

Vel mødt tirsdag den 16. kl. 17! :-)

Open Space Århus
Århus
Bryggervej 30, Kantinen
To post your comment you need to login or create a new account