Ubuntu logo

LoCo Team Portal

Feilfiksingsfest for Ubuntu og Ubuntu i Oslo

Sat, 12 Oct. 2013 10:00 - Sun, 13 Oct. 2013 16:00 CEST

Feilfiksingsfest for Debian og Ubuntu i Oslo helga 2013-10-12/13


Har du lyst til å lære hvordan du kan bidra til å fikse feil i Debian og Ubuntu. Har du en feil i favorittprogrammet ditt som har irritert deg en stund, og vil gjøre ditt for at den blir fjernet for godt?


Foreningen NUUG og Skolelinux-prosjektet i samarbeid med Bitraf arrangerer verksted for å lære hvordan en bidrar til å få fikset feil i Debian og Ubuntu. Verkstedet er samlokalisert med en utvikersamling i Skolelinux.


Ta med deg din bærbare Debian- eller Ubuntu-datamaskin og møt opp på Bitraf i Oslo lørdag 2013-10-12 kl. 10:00. Det er ingen spesielle krav til din kompetanse, men du må ta med pågangsmot og positiv innstilling for å få mest mulig ut av dagen. :)


Det er plass til 30 stykker i lokalet, så det er viktig at du melder din ankomst slik at vi klarer å holde tellingen. Mer informasjon og deltagerliste (skriv deg inn selv eller send oss epost hvis du ikke vil lage deg wiki-konto) er tilgjengelig fra wikiside hos Debian. Arrangementet er gratis og åpent for alle uavhengig av NUUG-medlemskap.


Adressen er Youngs gate 6 i Oslo sentrum.

Bitraf
Oslo
Youngs Gate 6
To post your comment you need to login or create a new account