Ubuntu logo

LoCo Team Portal

Agenda Items

 • Val av mötesordförande och sekreterarePeter Ahlgren
 • Forumavdelningen CaféPeter Ahlgren

  På senaste mötet beslutades att forumavdelningen Café skulle öppnas på försök för besökare som inte är inloggade på forumet. Hur har det gått, ska avdelningen vara öppen i fortsättningen? Ska avdelningen tillåtas att indexeras av sökrobotar?

 • Ubuntu i skolorGunnar Hjalmarsson

  På förra mötet beslutades att sondera inför ett eventuellt projekt för att informera myndigheter och politiker om möjligheten att använda Ubuntu i skolor. Avstämning.

 • Projektgrupper - avstämmningJosef Andersson

  Forumet,Översättning, Marknadsföring, m.m. Vad har hänt sedan sist.

 • Det ständiga kritikenJosef Andersson

  Det är ett/en fåtal signaturer som har ett ständig återkommande tema om att det är fel på ubuntu.se-org (sektliknande), fel på en specifik moderator, och så vidare. Om det förekom i en tråd var det ok, men nu återkommer samma tema i tråd efter tråd vilket gör att det skapar en negativ stämmning i forumet. Vissa medlemmar har varit med länge, och det river också upp gamla sår från en evighet tillbaka i tiden. Nuvarande situation skapar en delvis negativ stämmning på forumet.

  Finns det någon grund i detta, eller är det ord utan substans ? - Vi diskuterar detta objektivt, och utifrån detta lägga förslag på hur vi konkrekt kan komma förbi problemet.