Ubuntu logo

LoCo Team Portal

Albanian LoCo Team

Albanian LoCo Team Contact this team

Albania , Tirane
Albanian
This LoCo provides support :)
Browse by year 2016 2015 2014 2010

2016 (1 events)

OSCAL (Open Source Conference Albania) Saturday, 14 May 2016 at 08:00 CEST

OSCAL (Open Source Conference Albania) is the first annual conference in Albania organized to promote software freedom, open source software, free culture and open knowledge, a global movement that originally started more than 25 years ago. The Conference will take place at 14 May 2016 & 15 May 2016 in ...

Browse by year 2016 2015 2014 2010

2015 (1 events)

Cyber Security Workshop Saturday, 07 March 2015 at 16:00 CET

Për të gjithë entuziastët e sigurisë së sistemeve kompjuterike. Demonstrim të skenarëve se si operon një pen tester (penetration tester), skenarë nga jeta e përditshme se si sulmohen sistemet kompjuterike, sa jemi të rrezikuar dhe si mundemi të permirësojmë sistemin. I ftuar nga Kosova: Ardian Haxha

Browse by year 2016 2015 2014 2010

2014 (1 events)

Ubuntu User Days Saturday, 25 Jan. 2014 at 16:00 CET

Ky takim zhvillohet në mbështetje të Ubuntu User Days: https://wiki.ubuntu.com/UserDays Programi i Takimit: - Ku mund të gjejmë ndihmë për Ubuntu-në (Florian Tani) - Si mund të përfshihemi në komunitetin Ubuntu (Florian Tani) - Si të instalojmë programet me anë të komandave (Dashamir Hoxha) - Si të konfigurojmë një firewall ...

Browse by year 2016 2015 2014 2010

2010 (1 events)

Ubuntu Day Sunday, 17 Oct. 2010 at 14:00 UTC

- Introduction to Ubuntu 10.10 - How To install, configure & QA - Giving away CDs and Manuals